Bahçenizde ona da yer ayırın

1500 Pergola

1500 pergola sistemi, sade ve şık bir tasarıma sahip olmasının yanı sıra pratik ve kullanışlı bir çözümdür. Özellikle güneş ısısının yüksek olduğu mevsimlerde, tavan bölgesinden gelecek ısıyı azaltarak yaşam alanınızı serin tutar. Ayrıca, yağmurlu havalarda da su geçirmez kumaşlar sayesinde yaşam alanınızı korur. Bu sistemler, bahçe, balkon, kafe ve çeşitli sosyal alanlar gibi farklı mekanlarda kullanılabilir. Özel tasarım su geçirmez kumaşları sayesinde uzun ömürlü yapısı sayesinde oldukça dayanıklıdır. Ayrıca, kullanım yerine göre, etrafı için zip perde ile kapatılarak daha zengin bir görünüm elde edebilirsiniz.

1500 Pergolanın kullanımı kolaydır ve kumanda ile açma kapama özelliği sayesinde rahatlıkla kullanabilirsiniz. Bu özellikleri sayesinde, pergola sistemi sadece estetik bir özellik sunmakla kalmaz, aynı zamanda çeşitli hava şartlarından korunma sağlamak için de tasarlanmıştır. Bu sistemler, sosyal alanlarınızda keyifli vakit geçirmenizi kolaylaştıracak ve yaşam alanınızı daha fonksiyonel hale getirecektir.

özellikler

toplanma hareketi

1500 pergola üzerinde ince düşünülmüş mühendisliği ile sorun çıkarmayan bir uzaktan kumandalı açma kapama düzeneğine sahiptir. Uzun süreler boyunca ve çeşitli hava koşullarında çalışmasına devam eden sistem ile siz sadece 1500 pergolanın keyfini sürün.

tam güneş koruması

Özel tasarım kumaşlar ile tavan kısmından gelen güneşten korunmak 1500 pergola ile kumandanızdaki bir tuşa basmak kadar kolay.

yağmur ve rüzgardan koruma

1500 pergola özel tasarımı ve su geçirmez kumaşı sayesinde kötü hava koşullarında sizi ve sevdiklerinizi korur. Kullanılan profillerin ve kumaşın dayanıklı yapısı sayesinde rüzgarlı günlerde dahi pergolanızın keyfini sürebilirsiniz.

ulaşılabilir maksimum ölçüler

led aydınlatma çözümleri

1500 pergolanın konforunu gündüz olduğu kadar akşamları da yaşamak için ilave edilebilir şık görünümlü led aydınlatma aksesuarı ile yaşam alanınızı aydınlatın. LED aydınlatmanın getirdiği enerji tasarrufu ve uzun süreli kullanımın keyfini sürebilirsiniz.

AXIAL BİOKLİMATİK

Ayarlanabilir açılı paneller

Motorlu/motorsuz seçeneği

Su drenajı

İsteğe bağlı LED aydınlatma

4 mevsim kullanım

30 kg/m2 Kar yükü taşıma